» NAVIGATIE
  Home
  Over Ons
  Contact
  Dealer Programma
 
 » SERVICES
  De Kosten
 
 » SUPPORT
  FAQ
  Hoe Werkt Het
  Handleidingen
  Handige Links
 
 » DOMEINCONTROLE

Controleer hier of een
domeinnaam nog vrij is.
 Welkom bij ServerThuis
DOMEIN REGISTRATIE EN DNS BEHEER


Als u thuis een ADSL, Kabel of andere 24/7 internet verbinding hebt met een vast IP-adres, dan kunt u een server gebruiken. Dit houdt in dat u uw eigen website kunt hosten, uw eigen mailserver kunt gebruiken met een onbeperkt aantal e-mail accounts, uw eigen FTP-Server, News-Server enz.

Hoe werkt het:

Een domeinnaam is altijd gekoppeld aan een IP-adres,

b.v. www.uwdomein => 217.8.104.52

Zo wordt de door u aangevraagde domeinnaam aan uw IP-adres gekoppeld. Ook alle subdomeinen worden indien gewenst aan uw IP-adres gekoppeld, zo kunt u b.v. op test.uwdomein een andere website draaien dan op www.uwdomein. Indien u alle subdomeinen ook aan uw IP-adres gekoppeld wilt hebben, hoeft u enkel aan te geven bij de registratie dat u een wildcard wilt.

Het MX record (mail server record) wordt gekoppeld aan mail.uwdomein en deze aan uw IP-adres. Zo kunt u ook gebruik maken van een eigen mail server. Indien u al gebruik maakt van een eigen mailserver, en deze wilt gebruiken voor de e-mail van uw geregistreerde domeinnaam, dan kan u bij de aanmelding deze mailserver opgeven.

U heeft nodig:

Een ADSL, Kabel of andere vaste verbinding.
Een IP-adres om het domein aan te koppelen.
Indien u een mail server op uw domein wilt gebruiken moet uw server dag en nacht online zijn en in staat zijn e-mail te verwerken.

Mochten er verder nog onduidelijkheden of vragen zijn dan kunt u contact opnemen en/of informatie aanvragen middels de contact pagina.


© 2023 - SIT Internetdiensten B.V. - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden

GEBRUIKERSNAAM:

WACHTWOORD:


SECURE (https): 


» .NL REGISTRAR

ServerThuis is zelfstandig SIDN Deelnemer

» DE POLL
Welke browser gebruikt u hoofdzakelijk?

   Microsoft Edge / IE
   Mozilla / FireFox
   Google Chrome
   Anders